ADIYAMAN / BESNİ - Çetinkaya-Biran Şendil Ortaokulu

Mrt

2024 Yılı  "Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu" 12 Mart 2024 tarihinden itibaren www.meb.gov.tr internet adresinde yayınlanmıştır. LGS kapsamında 2 Haziran 2024'te uygulanacak Merkezî Sınavın başvuruları, 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Başvurular kılavuz hükümlerine uygun olarak yapılmalıdır. Soru ve başvurularınız için okul idaresinden yardım alabilirsiniz.

Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu için tıklayınız:

Şbt

2024 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı başvuruları 13 Şubat 2024 Salı günü başlayacak olup son başvuru tarihi 01 Mart 2024 Cuma günüdür. Başvuru için velilerimizin okul idaresinden gereken yardımı alabilirler.

2024 İOKBS KILAVUZU için tıklayınız:

Ara

Okulumuzda "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında "Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışması" düzenlenmektedir. Son başvuru tarihi 21.12.2023 olup ödüllendirme 29.12.2023 Cuma günü olacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Kas

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından 1 Kasım 2023 tarihinde tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır. Proje kapsamında her ay düzenli olarak birtakım faaliyetlerin gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ UYGULAMA KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

ÇALIŞMA PLANI İÇİN TIKLAYINIZ